pastille appareil auditif

4 pastylki osuszające do aparatów słuchowych

26,00 zł
Brutto
  • Płatność bezpieczną kartą bankową (bezpieczna strona HTTPS) Płatność bezpieczną kartą bankową (bezpieczna strona HTTPS)
  • Szybka dostawa: wysyłka następnego dnia (bez weekendów i świąt) Szybka dostawa: wysyłka następnego dnia (bez weekendów i świąt)
  • Zwrot produktu możliwy w ciągu 14 dni Zwrot produktu możliwy w ciągu 14 dni
 

4 pastylki osuszające Audilo

Pastylki osuszające o średnicy 3 cm do konserwacji aparatów słuchowych (ochrona przed wilgocią) !

Te kapsułki osuszające w opakowaniach jednostkowych umożliwiają osuszanie aparatów słuchowych po czyszczeniu.

Funkcje :

Pastylki przedłużają trwałość aparatów, chroniąc je przed wilgocią. Są one napełnione pomarańczowym żelem krzemionkowym, który zmienia kolor, kiedy kapsułka jest nasycona wodą. Kiedy kapsułka staje się biała, należy ją wymienić na nową. Pastylki te zastępują pastylki O-Purgat, Dreve, Newson itp. Trwałość jednej pastylki wynosi średnio 1 miesiąc.

Najlepiej używać z małym kubeczkiem dostosowanym do średnicy pastylki (3 cm).
Wybierając pozycję „z kubeczkiem” opcjonalnie można kupić kubeczek Newson dostosowany do pastylek.

Charakterystyki :

  • 4 pastylki osuszające w opakowaniach jednostkowych.
  • Żel krzemionkowy w kolorze pomarańczowym.
  • Średnica 3 cm
  • Użytkowanie pojedynczej kapsułki osuszającej 1 miesiąc

Sposób użycia :

Wyjąć pastylkę z opakowania i umieść ją w kubeczku osuszającym. Następnie włożyć jeden lub oba aparaty słuchowe i poczekaj przez noc na wchłonięcie wilgoci przez pastylkę. Następnego ranka po przebudzeniu aparaty są gotowe do użycia.

Przed umieszczeniem aparatu słuchowego: Należy pamiętać o wyjęciu baterii lub wyciągnięciu szufladki baterii, aby uniknąć działania aparatu przez noc !

Co Państwo otrzymają ?

  • 4 pastylki osuszające o masie 10 g w opakowaniach jednostkowych.
 
Audilo
REFD-28
2050-01-01
Opis
Kategoria
Produkty do osuszania
     

Zadaj pytanie dotyczące tego produktu jako pierwszy!


Pytanie o produkt

* Wymagane pola
(czytać)
Wysłać
 

Zobacz także